Interactieve applicatie voor evenement vergunningen

Gebruiksvriendelijke, interactieve tool om als burger evenementenvergunningen aan te vragen.

Den Haag is ieder jaar het toneel van veel culturele festivals, markten en andere publieke evenementen. Inwoners en organisaties die een evenement willen organiseren moeten daarvoor een vergunning aanvragen. Bij de aanvraag moeten ze een plattegrond aanleveren waarop de podia en faciliteiten van het evenement zijn ingetekend.

De gemeente Den Haag wilde het aanvraagproces voor deze vergunningen verbeteren. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid waren daarbij de topprioriteiten.

Image holder

Gebruiksvriendelijke, interactieve tool voor het aanvragen van evenementenvergunningen

Image holder

Wat hebben we geleverd

Gebruiksvriendelijke, interactieve tool voor het aanvragen van evenementenvergunningen

De vernieuwing die we brachten voor Gemeente Den Haag

Image holder
Overheid

Gebruikte technologie

The type of team used

How we delivered

Image holder

Door het gebruik van scrum, werd de evenementenkaart in korte sprints opgeleverd zodat Gemeente Den Haag in weinig tijd maximale waarde behaalden.

Dave

De juiste aanpak kiezen

Voor dit project maakten we gebruik van de scrum-methodiek, waardoor we op een systematische manier en heel gericht applicaties kunnen ontwikkelen. Veel van de betrokkenen waren onbekend met scrum, maar door korte sprints waarin de impact van keuzes snel inzichtelijk werden, was dat geen probleem. Zo kon de klant grip houden op het proces en de voortgang. Bovendien zorgde de aanpak ervoor dat de scope van het project flexibel was. Op die manier konden we de maximale waarde behalen in de tijd die we daarvoor hadden.

Een makkelijk te gebruiken, interactieve applicatie

Worth ging de uitdaging aan en ontwikkelde een gemakkelijk te gebruiken, interactieve applicatie waarmee organisatoren de nodige details over hun evenementen kunnen aanleveren. De applicatie helpt het gemeentelijke evenementenbureau om efficiënt met de organisatoren te communiceren en hen te faciliteren bij de organisatie van een evenement.

Image holder

Het project is binnen de deadline en binnen budget opgeleverd. Veel organisatoren hebben al een aanvraag ingediend via de online tool.

Narin Koendan-Panday

Informatie manager

Resultaten

Tijdbesparend, veilig en snel opgeleverd.

Tijd en frustratie besparen voor aanvragers en tegelijkertijd een duidelijke workflow bieden voor gemeentelijke autoriteiten

Gebruikmaken van een browsergebaseerde oplossing die de veiligheid van de gegevens van sollicitanten garandeert

Agile technieken en iteratieve processen gebruiken om te testen en te leveren

Laten we contact maken!

Waar ambitie is, is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan.

Wat heeft jouw voorkeur?

Stuur me meer informatie

Als je hieronder je e-mailadres achterlaat, sturen we je graag meer informatie.