Naarmate we door de jaren heen zijn gegroeid, is ook onze potentiële impact op de planeet en de gemeenschappen om ons heen gegroeid.

Vanuit de kern van onze onderneming streven we ernaar maatschappelijk verantwoord te zijn en zetten we een reeks initiatieven op om iets terug te geven aan de samenleving.

Mensen

Ons motto "Explore more" weerspiegelt de manier waarop we onze medewerkers aanmoedigen om nieuwsgierig te zijn en zichzelf te verbeteren. We ondersteunen hun persoonlijke groei met op maat gemaakte plannen en budget voor trainingen, conferenties en coaching.

Kennisverwerving wordt echter niet alleen aangeboden door formele educatie. Wij geloven dat leren van teamgenoten minstens zo waardevol is. Bij Worth hebben we een gildestructuur opgezet waarbij medewerkers binnen dezelfde discipline de kans krijgen om kennis uit te wisselen en van elkaars ervaringen te leren.

Wij zijn van mening dat diversiteit ons sterker maakt als werkgever en als partner voor onze klanten. Omdat cocreatie met diverse teams leidt tot geweldige resultaten. Met momenteel 16 verschillende nationaliteiten heeft Worth een inclusieve werkomgeving gecreëerd waar iedereen zichzelf kan zijn en kan uitblinken.

Planet

Wij onderschrijven het belang van het behouden en beschermen van onze omgeving. Als digitaal bureau hebben we jaren geleden moeiteloos het papierloze kantoor omarmd. Daarnaast hebben we het beleid van afvalscheiding geïmplementeerd.

Toen we in 2020 naar ons eigen gebouw verhuisden, kregen we de kans om onze ambitie van een duurzaam bedrijf nog verder te realiseren. Het gebouw is gerenoveerd met hergebruik van de bestaande materialen en infrastructuur. Bovendien streven we naar een energie-efficiënte werkomgeving door het introduceren van slimme IoT-systemen voor verlichting en klimaatbeheersing en investeerden we in zonne energie.

Kennisdeling

Bij Worth dragen we graag bij aan de gemeenschap en ondersteunen we duurzaamheid door tijd, middelen en winst te investeren. Tijdens de Covid-19 pandemie zijn we gestart met digitale vrijwilligersactiviteiten om non-profitorganisaties wereldwijd te helpen met technische uitdagingen.

Het belang van digitale technologieën groeit en vormt een essentieel onderdeel van de samenleving. Met meer dan 20 jaar ervaring in digitale oplossingen delen we graag onze ervaringen met NGO's, universiteiten, start-upgemeenschappen en liefdadigheidsinstellingen door het organiseren van sessies, workshops of het samen doen van pro-bono projecten. Een recent voorbeeld is een food hackathon waarbij we kleinschalige boeren in Oeganda hebben geholpen.

Wij zijn een officiële partner van de incubators Yes!Delft, Venture Cafe en Impact City, waar we start-ups ondersteunen in hun groeiproces op pro-bono basis.