Our commitment to Open

OPEN SOURCE BY DEFAULT

Bij Worth geloven we in de kracht van open source om organisaties te versterken en innovatie te stimuleren. We omarmen de principes van open source software, omdat we erkennen dat het onze klanten bevrijdt van de lock-in van gesloten oplossingen. Door gebruik te maken van open source technologieën zorgen we ervoor dat onze klanten niet vastzitten aan één leverancier of platform, wat een flexibelere en meer vrije omgeving creëert. Wij geloven in democratisering van technologie, waardoor bedrijven kunnen aanpassen, schalen en evolueren zonder afhankelijk te zijn van een gesloten ecosysteem.

Open source bevordert samenwerking en biedt onze klanten de vrijheid om oplossingen op maat te maken voor unieke uitdagingen, waardoor hun investeringen in het steeds veranderende digitale landschap toekomstbestendig worden gemaakt.

Wat betekent open source voor Worth?

We publiceren de open source code waar we aan werken, zodat iedereen ervan kan profiteren. We delen de broncode met onze klanten, zodat ze kunnen beslissen met wie ze het beste kunnen samenwerken aan hun systemen. We passen open source componenten toe en ondersteunen ze voordat we nieuwe bouwen.

OPEN WORK ON OPEN FOUNDATIONS