MVP development team

Onze MVP development teams zijn gespecialiseerd in snelle productontwikkeling met minimale afhankelijkheden. Dit multidisciplinaire team, bedreven in Agile, Scrum en Kanban, combineert discovery met levering. De focus op het ontwikkelen van Minimum Viable Products zorgt voor snelle vooruitgang en flexibiliteit, wat het traject van concept naar productieklaar product stroomlijnt.

Het belangrijkste voordeel van dit team is dat het snel hoogwaardige producten kan leveren. Met minder afhankelijkheden en een uitgebreide combinatie vaardigheden, lost het team snel ontwikkelingsuitdagingen op. Deze aanpak leidt tot snellere iteraties en real-time productevolutie op basis van voortdurende feedback, wat zorgt voor een marktgedreven product dat efficiënt ontwikkeld is en zeer snel reageert op klantbehoeften.

Het is een multidisciplinair team

Belangrijkste functies in dit team

Product Owner

De Product Owner in een software delivery team is verantwoordelijk voor het definiëren en prioriteren van de productvereisten vanuit het perspectief van de klant. Deze rol waarborgt dat het ontwikkelingsteam de juiste functies bouwt en een waardevol product levert.

Bij onze projecten komt de Product Owner altijd van de klant zelf, soms met ondersteuning van een Product Owner Proxy, Service Designer of Agile Coach. Dit garandeert een nauwe klantbetrokkenheid, duidelijke communicatie, en een focus op de klantwaarde, wat leidt tot betere softwareproducten die aan de klantbehoeften voldoen.

Verder lezen
Vast teamlid

Agile Delivery Manager

De Agile Delivery Manager speelt een essentiële rol in het software delivery team door te zorgen voor een succesvolle en efficiënte levering van softwareprojecten. Deze persoon is verantwoordelijk voor het overzien van het gehele leveringsproces, inclusief planning, coördinatie en uitvoering. De rol omvat het wegnemen van obstakels, het beheren van afhankelijkheden en het faciliteren van communicatie binnen het team en met stakeholders.

De voordelen van het hebben van een Agile Delivery Manager zijn onder meer verbeterde projectzichtbaarheid, gestroomlijnde leveringsprocessen, effectief risicobeheer en verhoogde samenwerking tussen teamleden. Ze dragen bij aan tijdige en binnen budget voltooide projecten, terwijl de focus op Agile principes en klantwaarde behouden blijft.

Verder lezen
Vast teamlid

Technical Lead

De Tech Lead in een development team is verantwoordelijk voor het leiden van de technische aspecten van een project. Ze zorgen voor technische besluitvorming, begeleiden het ontwikkelteam, en waarborgen de kwaliteit en consistentie van de software. Een belangrijk voordeel van deze rol is de brug die ze slaan tussen het ontwikkelteam en de bredere technische strategie van de organisatie.

In de interactie met enterprise architecten van de opdrachtgever speelt de Tech Lead een cruciale rol. Ze zorgen voor afstemming tussen de technische visie van de opdrachtgever en de praktische uitvoering binnen het team. Dit omvat het vertalen van architecturale richtlijnen naar concrete ontwikkelpractices en het waarborgen dat het project in lijn blijft met de bredere bedrijfsdoelstellingen en technologiestrategieën. Deze samenwerking helpt bij het waarborgen van technische compatibiliteit en het behalen van zowel project- als organisatiedoelstellingen.

Verder lezen
Vast teamlid

UI/UX Ontwerper

De UX/UI Designer in een development team speelt een essentiële rol bij het vormgeven van de gebruikerservaring en interface van digitale producten. Deze rol richt zich op het ontwerpen van intuïtieve, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces, rekening houdend met de behoeften en verwachtingen van de eindgebruiker.

Een belangrijk voordeel van deze rol is het vermogen om producten te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook aangenaam en efficiënt in gebruik. De UX/UI Designer voert ook gebruikerstests uit, een cruciaal proces waarbij interfaces getest worden met echte gebruikers om feedback te verzamelen. Dit zorgt voor een ontwerp dat goed aansluit bij de wensen en behoeften van de eindgebruiker, wat leidt tot een hogere gebruikerstevredenheid en betere adoptie van het product.

Verder lezen
Vast teamlid

Software Engineer

De rol van een Software Engineer in een software development team omvat het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen. Ze zijn verantwoordelijk voor het omzetten van concepten en vereisten in werkende code en zorgen ervoor dat de software voldoet aan prestatie, betrouwbaarheid en beveiligingsnormen.

Het hebben van een Software Engineer in het team is essentieel omdat ze expertise bieden in het bouwen van functionele en efficiënte software. Dit resulteert in het leveren van hoogwaardige producten binnen de gestelde deadlines, waardoor de concurrentiepositie van het bedrijf wordt versterkt.

Full-stack engineers have proficiency in both front-end and back-end development, allowing them to work on all aspects of a software application. Frontend engineers specialize in creating user interfaces and focusing on user experience, while backend engineers work on server-side logic, databases, and application infrastructure. Distinguishing these roles ensures that each engineer can focus on their area of expertise, leading to efficient development and high-quality software.

Verder lezen
Vast teamlid

Heb je een team nodig?

Meer info nodig?

Als je hieronder je e-mailadres achterlaat, sturen we je graag meer informatie.

Andere teamtypes

Heb je een team nodig?