Verkort de time-to-market met composable delivery

Als we het risico lopen op disruptie door andere, snellere spelers in onze sector, is de enige manier om te winnen te zorgen voor versnelling.

En de manier om te versnellen is door de technologie-stack te vereenvoudigen en een op componenten gebaseerde strategie te gebruiken die hergebruik en flexibiliteit mogelijk maakt waar dat eerder onmogelijk was.

klanten die met ons hebben samengewerkt om deze verandering tot stand te brengen

Image holder
Image holder
Veranderingen doorvoeren met onze klanten

Voorbeelden

Aanbod zorgverzekeringen van AXA Health nu uitgebreid met app

Wist je dat meer dan 5% van alle zoekopdrachten op Google zorggerelateerd is en dat het zorgpad van patiënten vaak online begint?

Toen AXA Health ontdekte dat er vraag was naar overzichtelijke en eenvoudig toegankelijke hulpmiddelen voor de gezondheidszorg, die mensen konden helpen hun eigen gezondheid te monitoren en het beste in zichzelf naar boven te halen, werd het idee geboren om een gezondheids- en welzijnsapp te ontwikkelen. Deze app moest toegang bieden tot diverse programma's onder leiding van deskundigen op het gebied van onder andere slaap, mindfulness en fitness. Daarnaast wilde AXA Health ook een reeks zelfhulpservices in de app opnemen, zoals tools om te berekenen of de gezondheid past bij de fysieke leeftijd en een check om de geestelijke gezondheid te beoordelen. Deze app moest het aanbod voor zakelijke klanten op het gebied van welzijn ondersteunen en nieuwe afzetmogelijkheden voor particulieren bieden die verder gaan dan een zorgverzekering. Worth is een samenwerking met AXA aangegaan om deze visie te realiseren, waarbij Worth zorgde voor de technische kennis en productie-expertise om dit innovatieve idee om te zetten in een marktklare oplossing.

Verder lezen
Project

Een 'mobile first' e-commerce proces

EuroJackpot, één van de zeven merken van de Nederlandse Loterij, groeit snel en heeft een groot aantal online spelers. De potentie om verder te groeien is enorm: het merk heeft een hoge wekelijkse jackpot en een lage buy-in ratio. De Nederlandse Loterij wilde zijn doelgroep uitbreiden en jongere generaties aanspreken.

Verder lezen
Project

World class software ontwikkeling voor container terminals wereldwijd

TBA Group is een snelgroeiend consultancy- en softwarebedrijf dat software inzet om de logistieke processen van havens, containerterminals, luchthavens, fabrieken en andere logistieke systemen te optimaliseren.

Container terminals over de hele wereld gebruiken de software van TBA. Op deze terminals is continu alles in beweging om containers van het schip op het vasteland te krijgen. Gigantische kranen worden op afstand vanuit een kantoorpand op de terminal door mensen bestuurd. Er rijden vrachtwagens, bemand maar ook volledig geautomatiseerd zonder cabine, af en aan.

TBA levert de software om al deze voertuigen aan te sturen en alle containers op de juiste plek te krijgen. De ontwikkelteams van TBA werken elke dag aan het optimaliseren van deze software voor klanten, het toevoegen van nieuwe features en het ontwikkelen van integraties. Om sneller en effectiever code te monitoren, testen en uit te rollen is er gekozen voor het implementeren van een nieuw DevOps platform.

Verder lezen
Project

Herken je dit doel?

Laten we contact opnemen en onderzoeken hoe we jouw initiatief succesvoller kunnen maken. Wat beschrijft jouw situatie het beste?