Een meer proactieve, toegankelijke digitale overheid

Ergens willen we allemaal wel een proactieve overheid. Een overheid die contact met je zoekt wanneer het er toe doet, zonder dat je zelf op zoek moet naar informatie die mogelijk belangrijk voor je is.

Samen met de lokale en centrale overheid bouwt Worth aan de digitale overheid van de toekomst. Een toegankelijke, gebruiksvriendelijke overheid die proactief contact met je opneemt wanneer het ertoe doet.

klanten die met ons hebben samengewerkt om deze verandering tot stand te brengen

Image holder
Image holder
Image holder
Image holder
Image holder
Image holder
Image holder
Veranderingen doorvoeren met onze klanten

Voorbeelden

Democratischere besluitvorming in Nederland faciliteren

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) financiert duizenden toponderzoekers aan universiteiten en onderzoeksinstituten. Met subsidies en onderzoeksprogramma’s bepaalt NWO de koers van de Nederlandse wetenschap en bevordert het kwaliteit en innovatie.

NWO organiseert de Nationale Wetenschapsagenda. Dit landelijke initiatief biedt de wetenschap en de maatschappij een unieke kans om bij te dragen aan het debat over de belangrijke onderzoeksonderwerpen van de komende tien tot twintig jaar. Ook kunnen ideeën worden aangedragen voor grote kwesties die nu spelen. De Nationale Wetenschapsagenda moedigt wetenschappers, bedrijven en het brede publiek aan om samen de wetenschappelijke uitdagingen van nu aan te pakken.

Verder lezen
Project

Transformatie van de Britse dienst voor financiering van onderzoek en ontwikkeling

Innovate UK is opgericht om wetenschappelijke en technologische innovaties te stimuleren die de Britse economie versterken, door middel van het verstrekken van subsidies en financiering. Historisch gezien bracht hun handmatige aanvraagproces veel uitdagingen met zich mee:

  • Onderbroken processen en meerdere verouderde IT-systemen
  • Inconsistente gegevens en geen centrale rapportage
  • Handmatige administratieve taken, gevoelig voor fouten
  • Complexe, moeilijk te begrijpen gebruikerspaden en inhoud

Ze hebben WORTH aangesteld om hun Innovation Funding Service te ontwikkelen - een klantgerichte digitale oplossing die alle niet-digitale interne en externe kanalen en diensten verving. Deze oplossing is ontwikkeld in lijn met de standaarden van de Government Digital Service (GDS).

Verder lezen
Project

Digitaliseren van het visum-aanvraagsysteem

Een avontuurlijke reis maken in het buitenland of zakendoen over de grens is steeds gemakkelijker geworden. Op economisch vlak is er sprake van meer internationaal verkeer: het aantal multinationals groeit en de internationale handel neemt toe, budgetluchtvaartmaatschappijen hebben het reizen goedkoper gemaakt en digital nomads kunnen hun werk overal doen.

In Nederland is het aantal toeristen en zakelijke reizigers daardoor flink toegenomen. In de periode 2011-2017 is het aantal verleende visa voor kort verblijf met meer dan 45% gestegen naar 621.000 per jaar. Het ministerie van Buitenlandse Zaken wilde het papieren aanvraagproces voor Schengenvisa digitaliseren, zodat buitenlanders eenvoudiger een visum voor Schengenlanden kunnen aanvragen.

Verder lezen
Project

Herken je dit doel?

Laten we contact opnemen en onderzoeken hoe we jouw initiatief succesvoller kunnen maken. Wat beschrijft jouw situatie het beste?