Service Designer

De Service Designer in een software development team speelt een cruciale rol bij het begrijpen van de behoeften van eindgebruikers en het ontwerpen van softwareoplossingen die aan die behoeften voldoen. Ze maken gebruik van technieken zoals story mapping en service blueprints om een overzicht te creëren van de gehele service.

Co-creatie en workshops worden ingezet om informatie van diverse belanghebbenden binnen de organisatie samen te brengen. Het hebben van een Service Designer in het team leidt tot beter geïnformeerde beslissingen, verbeterde samenwerking en uiteindelijk tot softwareoplossingen die de gebruikerservaring optimaliseren en de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Deze rol is essentieel in deze teams

Ontwerp sprint

Ontdek de kracht van snelle innovatie met ons Design Sprint Team, een gespecialiseerd team ervaren in het snel testen van aannames en het beantwoorden van cruciale bedrijfsvragen. Door het benutten van de sterke punten van design, prototyping en klantenfeedback, is dit team uniek gepositioneerd om ideeën in recordtijd om te zetten in testbare concepten. Onze aanpak draait om intensieve, gefocuste sprints, waarin we uw hypotheses snel ontwikkelen tot tastbare prototypes. Deze methode versnelt niet alleen de reis van idee naar product, maar zorgt ook dat elke ontwikkeling nauw aansluit bij klantbehoeften en marktrealiteiten.

Het Design Sprint Team biedt een strategisch voordeel door de tijd en middelen die normaal nodig zijn voor productontwikkeling en marktvalidatie aanzienlijk te reduceren. Onze snelle sprints stellen u in staat om snel levensvatbare productrichtingen te identificeren en minder veelbelovende ideeën te elimineren, wat zorgt voor een efficiënte inzet van middelen. Door tijdens de testfase direct met klanten in contact te komen, verzamelen we waardevolle inzichten die de productontwikkeling sturen naar echte marktvragen. Dit proces verbetert niet alleen de product-marktfit, maar minimaliseert ook de risico's die gepaard gaan met nieuwe productontwikkeling, en biedt een duidelijk, door klanten gevalideerd pad voorwaarts voor uw bedrijfsinitiatieven.

Verder lezen

Discovery

Bij Worth combineren onze discovery teams service design, technisch leadership en delivery expertise om uw projecten te starten. In deze cruciale beginfase ligt de focus op het leggen van een sterke basis en het identificeren en aanpakken van potentiële uitdagingen. Deze aanpak verzekert dat uw project start op een solide fundament, met een duidelijke, strategische richting, wat de weg vrijmaakt voor een soepele en efficiënte uitvoering.

Het discovery team is essentieel voor risicoreductie en het succes van het project. Door vroegtijdig onbekenden aan te pakken, voorkomen we kostbare revisies en vertragingen die later in de levenscyclus van het project kunnen optreden. Onze proactieve strategie leidt tot een meer gestroomlijnde overgang naar grootschalige levering, wat tijd en middelen bespaart. Het inschakelen van het discovery team betekent investeren in een soepeler en efficiënter projecttraject vanaf dag één.

Verder lezen