Discovery

Bij Worth combineren onze discovery teams service design, technisch leadership en delivery expertise om uw projecten te starten. In deze cruciale beginfase ligt de focus op het leggen van een sterke basis en het identificeren en aanpakken van potentiële uitdagingen. Deze aanpak verzekert dat uw project start op een solide fundament, met een duidelijke, strategische richting, wat de weg vrijmaakt voor een soepele en efficiënte uitvoering.

Het discovery team is essentieel voor risicoreductie en het succes van het project. Door vroegtijdig onbekenden aan te pakken, voorkomen we kostbare revisies en vertragingen die later in de levenscyclus van het project kunnen optreden. Onze proactieve strategie leidt tot een meer gestroomlijnde overgang naar grootschalige levering, wat tijd en middelen bespaart. Het inschakelen van het discovery team betekent investeren in een soepeler en efficiënter projecttraject vanaf dag één.

Het is een multidisciplinair team

Belangrijkste functies in dit team

Service Designer

De Service Designer in een software development team speelt een cruciale rol bij het begrijpen van de behoeften van eindgebruikers en het ontwerpen van softwareoplossingen die aan die behoeften voldoen. Ze maken gebruik van technieken zoals story mapping en service blueprints om een overzicht te creëren van de gehele service.

Co-creatie en workshops worden ingezet om informatie van diverse belanghebbenden binnen de organisatie samen te brengen. Het hebben van een Service Designer in het team leidt tot beter geïnformeerde beslissingen, verbeterde samenwerking en uiteindelijk tot softwareoplossingen die de gebruikerservaring optimaliseren en de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Verder lezen
Vast teamlid

Agile Delivery Manager

De Agile Delivery Manager speelt een essentiële rol in het software delivery team door te zorgen voor een succesvolle en efficiënte levering van softwareprojecten. Deze persoon is verantwoordelijk voor het overzien van het gehele leveringsproces, inclusief planning, coördinatie en uitvoering. De rol omvat het wegnemen van obstakels, het beheren van afhankelijkheden en het faciliteren van communicatie binnen het team en met stakeholders.

De voordelen van het hebben van een Agile Delivery Manager zijn onder meer verbeterde projectzichtbaarheid, gestroomlijnde leveringsprocessen, effectief risicobeheer en verhoogde samenwerking tussen teamleden. Ze dragen bij aan tijdige en binnen budget voltooide projecten, terwijl de focus op Agile principes en klantwaarde behouden blijft.

Verder lezen
Vast teamlid

Technical Lead

De Tech Lead in een development team is verantwoordelijk voor het leiden van de technische aspecten van een project. Ze zorgen voor technische besluitvorming, begeleiden het ontwikkelteam, en waarborgen de kwaliteit en consistentie van de software. Een belangrijk voordeel van deze rol is de brug die ze slaan tussen het ontwikkelteam en de bredere technische strategie van de organisatie.

In de interactie met enterprise architecten van de opdrachtgever speelt de Tech Lead een cruciale rol. Ze zorgen voor afstemming tussen de technische visie van de opdrachtgever en de praktische uitvoering binnen het team. Dit omvat het vertalen van architecturale richtlijnen naar concrete ontwikkelpractices en het waarborgen dat het project in lijn blijft met de bredere bedrijfsdoelstellingen en technologiestrategieën. Deze samenwerking helpt bij het waarborgen van technische compatibiliteit en het behalen van zowel project- als organisatiedoelstellingen.

Verder lezen
Vast teamlid

Heb je een team nodig?

Meer info nodig?

Als je hieronder je e-mailadres achterlaat, sturen we je graag meer informatie.

Andere teamtypes

Heb je een team nodig?