Ontwerp sprint

Ontdek de kracht van snelle innovatie met ons Design Sprint Team, een gespecialiseerd team ervaren in het snel testen van aannames en het beantwoorden van cruciale bedrijfsvragen. Door het benutten van de sterke punten van design, prototyping en klantenfeedback, is dit team uniek gepositioneerd om ideeën in recordtijd om te zetten in testbare concepten. Onze aanpak draait om intensieve, gefocuste sprints, waarin we uw hypotheses snel ontwikkelen tot tastbare prototypes. Deze methode versnelt niet alleen de reis van idee naar product, maar zorgt ook dat elke ontwikkeling nauw aansluit bij klantbehoeften en marktrealiteiten.

Het Design Sprint Team biedt een strategisch voordeel door de tijd en middelen die normaal nodig zijn voor productontwikkeling en marktvalidatie aanzienlijk te reduceren. Onze snelle sprints stellen u in staat om snel levensvatbare productrichtingen te identificeren en minder veelbelovende ideeën te elimineren, wat zorgt voor een efficiënte inzet van middelen. Door tijdens de testfase direct met klanten in contact te komen, verzamelen we waardevolle inzichten die de productontwikkeling sturen naar echte marktvragen. Dit proces verbetert niet alleen de product-marktfit, maar minimaliseert ook de risico's die gepaard gaan met nieuwe productontwikkeling, en biedt een duidelijk, door klanten gevalideerd pad voorwaarts voor uw bedrijfsinitiatieven.

Het is een multidisciplinair team

Belangrijkste functies in dit team

Product Owner

De Product Owner in een software delivery team is verantwoordelijk voor het definiëren en prioriteren van de productvereisten vanuit het perspectief van de klant. Deze rol waarborgt dat het ontwikkelingsteam de juiste functies bouwt en een waardevol product levert.

Bij onze projecten komt de Product Owner altijd van de klant zelf, soms met ondersteuning van een Product Owner Proxy, Service Designer of Agile Coach. Dit garandeert een nauwe klantbetrokkenheid, duidelijke communicatie, en een focus op de klantwaarde, wat leidt tot betere softwareproducten die aan de klantbehoeften voldoen.

Verder lezen
Vast teamlid

Service Designer

De Service Designer in een software development team speelt een cruciale rol bij het begrijpen van de behoeften van eindgebruikers en het ontwerpen van softwareoplossingen die aan die behoeften voldoen. Ze maken gebruik van technieken zoals story mapping en service blueprints om een overzicht te creëren van de gehele service.

Co-creatie en workshops worden ingezet om informatie van diverse belanghebbenden binnen de organisatie samen te brengen. Het hebben van een Service Designer in het team leidt tot beter geïnformeerde beslissingen, verbeterde samenwerking en uiteindelijk tot softwareoplossingen die de gebruikerservaring optimaliseren en de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Verder lezen
Vast teamlid

UI/UX Ontwerper

De UX/UI Designer in een development team speelt een essentiële rol bij het vormgeven van de gebruikerservaring en interface van digitale producten. Deze rol richt zich op het ontwerpen van intuïtieve, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces, rekening houdend met de behoeften en verwachtingen van de eindgebruiker.

Een belangrijk voordeel van deze rol is het vermogen om producten te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook aangenaam en efficiënt in gebruik. De UX/UI Designer voert ook gebruikerstests uit, een cruciaal proces waarbij interfaces getest worden met echte gebruikers om feedback te verzamelen. Dit zorgt voor een ontwerp dat goed aansluit bij de wensen en behoeften van de eindgebruiker, wat leidt tot een hogere gebruikerstevredenheid en betere adoptie van het product.

Verder lezen
Vast teamlid

Heb je een team nodig?

Meer info nodig?

Als je hieronder je e-mailadres achterlaat, sturen we je graag meer informatie.

Andere teamtypes

Heb je een team nodig?