Non-profit

In een snel veranderend digitaal landschap begrijpen we dat het omarmen van de nieuwste trends cruciaal is voor organisaties die zich inzetten om het verschil te maken. Onze missie is om non-profitorganisaties te ondersteunen met geavanceerde digitale oplossingen die hun bereik en effectiviteit vergroten. Bij Worth blijven we de transformerende kracht van technologie voor het bevorderen van sociale doelen ondersteunen.

Image holder
Image holder

Laat ons je helpen je product te realiseren

Laten we contact opnemen en onderzoeken hoe we jouw initiatief succesvoller kunnen maken. Wat beschrijft jouw situatie het beste?

Digitale monitoring en evaluatie tool voor internationale partners van COC Nederland

COC werkt in samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, met Power of Pride partners in Afrika en Azië, aan het creëren van een diverse en inclusieve samenleving voor LHBTI personen.

In deze alliantie werken de partners en COC Nederland aan het ondersteunen en versterken van lokale belangenorganisaties in 22 landen over de hele wereld, om zo de rechtspositie van LHBTI personen te verbeteren.. Alhoewel de invulling van land tot land verschilt, is er veel aandacht voor kennisdeling en besluitvorming tussen partners en gelieerde organisaties. Zo worden grote zichtbare initiatieven georganiseerd, zoals demonstraties voor betere rechten,  maar ook kleinere impactvolle initiatieven zoals het aanstellen van een vertrouwenspersoon of het regelen van een safe space waarin individuen onderling kunnen samenkomen en ervaringen delen.

Om de impact van de wereldwijde initiatieven inzichtelijk te maken, beter advies te kunnen geven aan de partners en onderlinge samenwerking en kennisdeling tussen de organisaties te vergroten is gekozen voor het digitaliseren en centraliseren van het monitoringsproces door de introductie van een online platform. 

Verder lezen
Project

Democratischere besluitvorming in Nederland faciliteren

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) financiert duizenden toponderzoekers aan universiteiten en onderzoeksinstituten. Met subsidies en onderzoeksprogramma’s bepaalt NWO de koers van de Nederlandse wetenschap en bevordert het kwaliteit en innovatie.

NWO organiseert de Nationale Wetenschapsagenda. Dit landelijke initiatief biedt de wetenschap en de maatschappij een unieke kans om bij te dragen aan het debat over de belangrijke onderzoeksonderwerpen van de komende tien tot twintig jaar. Ook kunnen ideeën worden aangedragen voor grote kwesties die nu spelen. De Nationale Wetenschapsagenda moedigt wetenschappers, bedrijven en het brede publiek aan om samen de wetenschappelijke uitdagingen van nu aan te pakken.

Verder lezen
Project

Steunen van een goed doel makkelijker maken voor jongere generaties

Herken je dit? Je bent thuis van studie of werk en zit net aan tafel. De bel gaat en er staat iemand van een goed doel voor de deur. Vaak niet het juiste moment. Time to Give’s Camiel Mulders vroeg zich af of er niet een platform is waar je zelf kan bepalen aan wie je doneert. Van reactief naar proactief. Helemaal als je weet dat traditionele manieren van fondsenwerving zoals huis-aan-huis werven en telefonische verkoop steeds minder populair worden. De Time to Give website is hiervoor de perfecte oplossing.

Verder lezen
Project
Insights

Vanuit ons blog