Een nieuw kantoor in Zuid-Afrika

Een jaar geleden ging het Verenigd Koninkrijk voor het eerst in lockdown. We herdenken dit feit op een ietwat ongebruikelijke manier, namelijk door een nieuw kantoor te openen in het beroemde Technopark in Stellenbosch, een stad niet ver van Kaapstad.

Image holder

Ondanks de crisis als gevolg van de pandemie blijft Worth groeien, zodat we kunnen blijven voldoen aan de behoeften van onze groeiende klantenportefeuille. Uitbreiding van ons bedrijf is dan ook noodzakelijk.

Waarom in Zuid-Afrika en waarom juist nu?

Worth was al een internationale organisatie met kantoren in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Zuid Afrika, het geboorteland van de bekende tech-ondernemer Elon Musk en tevens de thuisbasis van vele florerende technologiebedrijven, is een logische volgende stap.

Mark McNally, CEO en medeoprichter van Worth, zegt hierover: "We zijn er trots op dat we internationaal nog verder gaan uitbreiden met de opening van ons eerste kantoor in Zuid-Afrika. Dit is voor ons een uitgelezen kans om de banden met onze wereldwijde klanten aan te halen en nieuwe relaties aan te knopen met lokale organisaties. Stellenbosch kent een succesvolle ontwikkeling als technologiehub en wij maken graag gebruik van de beschikbare resources en het lokale talent dat in en rondom het gebied te vinden is."

Op zoek naar het beste talent

Onze missie bij Worth is het ontwikkelen van succesvolle technologie oplossingen waar gebruikers iets aan hebben. En daarvoor hebben we de beste teams nodig. In de afgelopen 12 maanden hebben we in totaal 21 nieuwe medewerkers aangenomen en we willen graag blijven groeien.

We doen ons uiterste best om de juiste mensen te vinden, die passen bij onze bedrijfscultuur en die graag onze klanten willen helpen hun doelen te bereiken. Stellenbosch heeft veel te bieden voor een groeiend technologiebedrijf. We willen graag opschalen vanuit Zuid-Afrika, zodat we nog beter aan de behoeften van onze toekomstige klanten kunnen voldoen.

Bij Worth zijn we voortdurend op zoek naar talentvolle collega's. Bekijk onze vacaturepagina voor de actuele vacatures.

Wat is uw situatie?

Laten we contact opnemen en onderzoeken hoe we jouw initiatief succesvoller kunnen maken. Wat beschrijft jouw situatie het beste?