Strapi CMS

Strapi is een open-source headless Content Management System (CMS) gebaseerd op Node.js, waarmee ontwikkelaars snel aanpasbare API's kunnen bouwen. Als headless CMS scheidt het de contentbeheer van de frontend-presentatie, waardoor content via API's beschikbaar is voor elke frontend-technologie.

De voordelen van Strapi omvatten aanzienlijke flexibiliteit in het aanpassen van contentstructuren en API's, wat het een meer veelzijdige keuze maakt dan traditionele CMS-systemen. Het is gebruiksvriendelijk voor zowel ontwikkelaars als contentbeheerders, met een intuïtieve interface voor contentbeheer en de voordelen van een modern Node.js-framework.

Geschikt voor omnichannel-projecten, stelt Strapi ontwikkelaars in staat dezelfde content te publiceren op verschillende platforms zoals web, mobiel en IoT-apparaten. Met een actieve community voor ondersteuning en ontwikkeling, is Strapi een aantrekkelijke keuze voor het bouwen van flexibele, schaalbare en toekomstbestendige content-gedreven applicaties.